NB II

Apuka lett a Puskás Akadémia válogatottja

Pintér Attila ragaszkodott a Fraditól távozó középpályáshoz.

Boldog apukaként utazik vasárnap Szegedre a makói Gyömbér Gábor: a 29 éves, egyszeres válogatott labdarúgó kisfia, Milán néhány napja látta meg a napvilágot.

– Elsőre még nehéz volt felfogni, mi is történt, de komoly dolog, hiszen a nap 24 órájában vigyáznom kell most már a kisfiamra is. Egy egész családért kell felelősséget vállalni – mondta a Délmagyarországnak.

Gyömbér bajnoki címért küzdő csapatot (FTC) hagyott ott egy másik, bajnoki címért küzdő (Puskás Akadémia) együttesért – csak az osztály változott.

– Nem visszalépés számomra az NB II, hiszen a Puskás Akadémiánál komoly a cél – vélte Gyömbér. – A nyártól NB I-es csapat lehetünk, én pedig hétről hétre játszom, ráadásul az edző, Pintér Attila ragaszkodott hozzám. Bíznak bennem, és nekem ennél fontosabb most nincs a futballpályán.

A Puskás Akadémia vasárnap 15 órától a SZEOL SC vendége lesz az SZVSE-pályán.

– Csalóka a szegediek szereplése, a meccseiket látva mindenki megszenved ellenük. A pálya sem lesz tökéletes, így nem vár ránk könnyű meccs, de ha a Békéscsaba elleni csütörtöki játékot mutatjuk, megszerezhetjük mindhárom pontot – tette hozzá végül Gyömbér.

Olvasói sztorik