NB II

Mindkét oldalon sok a hiányzó a hétvégi derbi előtt

Nehéz mérkőzés vár az NB II-es Csákvárra a hétvégén: a vesztett pontok tekintetében legjobban álló Balmazújváros látogat a kiesés elől menekülő, a tizenötödik helyen álló együtteshez vasárnap délután – írja a csákváriak honlapja.

A hazaiak vezetőedzője, Vincze István folyamatosan összeállítási gondokkal küzd, hiszen meghatározó játékosok sora hiányzott, hiányzik betegség vagy sérülés miatt. Mészáros Dávid, valamint a télen szerződtetett Hodgyai László még egyetlen meccsen sem tudott pályára lépni a tavaszi bajnokikon, de Fényes Szabolcs, Kiprich Dávid, Szalai Tamás és Dulló Martin is több meccset kénytelen volt kihagyni.

A jelek szerint a Balmazújvárost is utolérte a balszerencse: a háromgólos középpályás, Zsiga Ervin bokaszalag-szakadást szenvedett, emiatt hosszabb időre kidőlt. A csapat házi gólkirálya, Fekete Ádám, valamint Kapacina Kevin már a múlt vasárnapi, Cigánd elleni 2-0-ra megnyert meccset is kénytelen volt kihagyni, és a hírek szerint egyikükre sem számíthat Feczkó Tamás vezetőedző a hétvégén.

Olvasói sztorik