NB II

NB II: élvonalbeli játékosokkal erősített a Sopron

Németh Milán és Póti Krisztián is aláírt.

A Diósgyőrből távozó Németh Milán és a Csákvártól elköszönő Póti Krisztián is a Swietelsky-Soproni VSE-ben folytatja tavasszal – tudatta az NB II-es klub honlapja.

Az 1988-as születésű Németh Milán a Pápa színeiben, 2010-ben mutatkozott be az élvonalban. 2014-ben igazolt a Diósgyőr együtteséhez, a két csapat játékosaként 101 alkalommal szerepelt a legmagasabb osztályban.

A szintén 1988-ban született Póti Krisztián a Tököl együttesében kezdte NB II-es pályafutását, később szerepelt a másodosztályban a Jászberény, a Bőcs, a Győri ETO II, valamint a Hajdúböszörmény színeiben is. Kecskeméten, majd Nyíregyházán összesen 48 alkalommal játszott az NB I-ben. Legutóbb a Csákvár együttesét erősítette.

– Mindkét játékos hiányposztra érkezett, két 28 éves, rutinos labdarúgó csatlakozott hozzánk. Reményeink szerint Németh Milán megoldást jelent a bal oldali védő posztjára, gyors, agresszív labdarúgó. Eddig kényszerből szerepelt ebben a pozícióban Szabó László, aki inkább középpályásként tud segítségére lenni a csapatnak. Póti Krisztián szintén komoly NB I-es tapasztalattal rendelkezik, magas, jól fejelő játékos, aki képes megnyerni párharcai nagy részét, labdaszerzés után pedig a játékba is jól be tud lépni. Belső védőre mindenképp szükségünk volt, mivel Kovács Gergő családi okok miatt kérte szerződése felbontását. A ciprusi edzőtáborban Németh Milán és Póti Krisztián is bizonyította, hogy helyük van a játékoskeretünkben – mondta a klub honlapjánakSupka Attila, szakmai igazgató.

Németh Milán és Póti Krisztián is féléves szerződést írt alá a Swietelsky-Soproni VSE együtteséhez.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik