NB II

NB II-es edzőmeccsek: négyig jutott a Siófok

A szerdai napon főként a másodosztályú csapatok kerülnek előtérbe a felkészülési mérkőzéseken. Az NB II-es klubok találkozóiról ezúttal is gyűjtőcikkünkben számolunk be.

A Kisvárda Master Good nyitotta a játéknapot: a Törökországban edzőtáborozó együttes a grúz Csihura Szacshere ellen folytatta edzőmérkőzései sorát. A 0-0-s első félidő után a felkészülési időszakban kifejezetten gólerősen játszó Horváth Zoltán törte meg a gólcsendet, majd a rutinos Rajczi Péter a hajrába érve állította be a 2-0-s végeredményt.

A BFC Siófok a harmadosztályú Szigetszentmiklóssal csapott össze, és Berki, Gréczi, Petneházi, illetve Micsinai találataival magabiztos, 4-0-s sikerrel tudta le a találkozót.

A Zalaegerszeg Bükfürdőn mérkőzött meg a harmadosztályú Budafoki MTE-Újbudával. Az első félidőben a budafokiak egy könnyű szívvel befújt tizenegyesből szerezték meg a vezetést – írja a zalaiak hivatalos honlapja. A második félidőben egyre inkább átvette az irányítást a ZTE. Előbb egy nagyon szépen és pontosan végig vitt kontratámadás végén Polényi lőtt a felső sarokba Deutsch passza után. Majd közvetlenül a lefújás előtt egy oldal szabadrúgás után Bobál vette le a labdát a 11-es pontnál és egy pattanás után a kapuba lőtt.

A megyei első osztályú Kecskeméti LC 2-0-ra legyőzte az NB II-es Ceglédet. A félidei gól nélküli döntetlen után a második játékrészben egy öngól és Toricska találata jelentette a másodosztályú együttes vesztét – írja a Kecskeméti LC hivatalos honlapja.

Az NB II-es csapatok szerdai felkészülési mérkőzései:

Kisvárda Master Good – SZK Csihura Szacshere (grúz) 2-0 (0-0)

BFC Siófok – Szigetszentmiklósi TK 4-0

ETO FC Győr – Credobus Mosonmagyaróvár 3-1 (2-0)

Zalaegerszegi TE FC – Budafoki MTE-Újbuda 2-1 (1-0)

Kecskeméti LC – Ceglédi VSE 2-0 (0-0)

13 óra: FO ZP Sport Podbrezova (szlovák) – Vác FC

14.30: Cigánd SE – FC VSS Kosice (szlovák)

17 óra: Várfürdő-Gyulai Termál FC – Békéscsaba 1912 Előre

17 óra: Pécsi MFC – HR-Rent Kozármisleny

Olvasói sztorik