NB II

Góllal kezdett a Puskás Akadémia legújabb igazolása

Szakály Péter a Csákvár elleni edzőmeccsen talált be.

Felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia FC–Csákvár 2-0 (1-0)
Felcsút
Puskás Akadémia FC: Hegedüs L. – Csilus, Vanczák. Hegedűs J., Forró – Gyömbér – Prosser, Márkvárt, Sándor, Pekár – Lencse. Cserék: Tóth Balázs, Tar, Tóth Bence, Spandler, Zsidai, Szakály, Szatmári, Óvári, Nagy Zs., Tischler. Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerzők: Pekár (25.), Szakály (80.)

Meggyőző teljesítménnyel nyert 2–0-ra a Puskás Akadémia NB II-es csapata a Vincze István vezette Csákvár elleni felkészülési mérkőzésen – tudósít a klubhonlap.

Agresszíven letámadva, pörgősen kezdte a mérkőzést a Pintér-csapat, az első félidőben a vendégek szinte csak másodpercekre tudtak átjönni a Puskás térfelére. A nagy nyomás helyzetekben is megmutatkozott: előbb egy szép összjáték után Csilus rúgott kapufát, majd Pekár hozta ziccerbe Lencsét, aki nem találta el a kaput. A 25. percben Pekár futott neki egy ellene elkövetett szabálytalanságért megítélt szabadrúgásnak, amely a sorfalon megpattanva a léc alá hullott (1-0).

A vezetés tudatában sem lazított a szorításon a hazai csapat, és a nyomás a szünetbeli sorcsere után sem csökkent. A nyolcvanadik percben az új igazolás, a Debrecenből érkező Szakály Péter félfordulatból leadott lövésével növelte az előnyt (2-0), így megérdemelt győzelmet arattak az ősszel még a felcsúti csapatot irányító Vincze István formálódó együttese ellen.

Olvasói sztorik