NB II

Döntetlenre futotta a felcsútiak erejéből az NB III-as csapat ellen – VIDEÓ

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC – Szigetszentmiklósi TK 1-1 (0-0)
PAFC: Hegedüs L. (Pogacsics) – Heffler (Csilus), Vanczák (Forró), Hegedűs J. (Tar), Spandler (Tóth B.) – Gyömbér – Prosser (Nagy Zs.), Márkvárt (Szatmári [Zsidai]), Sándor, Pekár (Óvári) – Lencse (Tischler). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerzők: Nagy Zs., illetve Pintér

Pintér Attila együttese a fogvacogtató hideg ellenére remek iramú találkozón, biztató teljesítményt nyújtva játszott 1-1-es döntetlent a Szigetszentmiklósi TK elleni felkészülési mérkőzésen – tudósít a felcsútiak honlapja.

– Nagyon jó iramú mérkőzés volt, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Sok pozitívuma van a meccsnek, de volt egy-két olyan dolog is, amin javítanunk kell – ezeket majd a videóelemzés után korrigáljuk. A felkészülés kellős közepén vagyunk, a helyzetkihasználásunkon még javítanunk kell, de elégedett vagyok a látottakkal. Labdavesztés után azonnal visszatámadtunk, sok labdát szereztünk, és a megindulásaink is jók voltak. Sajnos a lehetőségeinkkel most nem tudtunk élni, bízom benne, hogy a következő mérkőzésen már ezen a téren javulni fogunk – értékelt a lefújás után Pintér Attila vezetőedző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik