NB II

NB III-as riválissal ikszelt a Soroksár, kikapott a ZTE

Az NB II-es csapatok szerdai edzőmeccsei.

Az élvonalbeli csapatok mellett ezúttal is sok NB II-es csapat lépett pályára felkészülési mérkőzésen.

A Kisvárda délelőtt kezdett a DVSC vendégeként, és 2-2-es döntetlent ért el, míg a Vác legyőzte NB II-es riválisát, a Siófokot. A Soroksár az NB III-as Budafokkal csapott össze – 1-1 lett a vége. A soroksáriak gólját Szilágyi jegyezte, a találkozón Silye Erik betegség, Lovrencsics Balázs bokasérülés, Nagy Olivér pedig kisebb húzódás miatt kapott felmentést

A Balmazújváros színeiben Belényesi a 90. percben lőtt győztes gólt az NB I-es Loki vendégeként. A szolnokiak kétgólos győzelmet arattak a Hévíz (NB III) felett, a másodosztályú csapat színeiben Tóth B., Kovács T. és Rokszin volt eredményes.

A csákváriak három góllal bizonyultak jobbnak az NB III-as Ajkánál: Oldal, Paudits és Kiprich iratkozott fel a gólszerzők közé. A klub honlapjának tudósítása szerint szépségdíjas gólokat rúgott a NB II-es együttes. A Dunaújváros–Kozármisleny találkozó 1-1-es eredménnyel ért véget. A baranyai csapat oldalának beszámolója szerint az 50. percben egy kontratámadásból vezetést szerzett a PASE, amit a 70. percben Varga Márkó oldalszabadrúgása után Lantos fejesből szerzett góllal egyenlített ki.

A Békéscsaba másodosztályú riválisnál bizonyult jobbnak egy góllal. A SZEOL elleni felkészülési mérkőzésen, a 32. percben Viczián harcolt ki körülbelül 28 méterről szabadrúgást. Fabio végezte el a pontrúgást, melyet a sértett értékesített fejjel, így alakult ki a későbbi, 1-0-s végeredmény.

A Zalaegerszeg Lipóton játszott edzőmeccset a szlovák Komárnóval. Az ellenfél 3-1-re nyert.

Az NB II-es csapatok szerdai edzőmeccsei

Debreceni VSC – Kisvárda Master Good 2-2 (0-1)

Vác FC – BFC Siófok 1-0 (0-0)

Budafoki MTE-Újbuda FC – Soroksár SC 1-1 (1-1)

Debreceni VSC – Balmazújváros 0-1 (0-0)

Hévíz SK – Szolnoki MÁV FC 1-3 (0-1)

Aqvital FC Csákvár – FC Ajka 3-0 (1-0)

HR-Rent Kozármisleny – Dunaújváros PASE 1-1 (0-0)

Békéscsaba 1912 Előre – SZEOL SC 1-0 (1-0)

Zalaegerszegi TE FC – KFC Komárno (szlovák) 1-3 (1-3)

Puskás Akadémia FC – Bicskei TC 7-0 (3-0)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik