NB II

Kiütéssel debütált Pintér Attila a Puskás kispadján

A Bicske ellen kezdett az NB II-es együttes.
Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC – Bicskei TC 7-0 (3-0)
Gólszerzők: Tischler (3), Vanczák, Lencse, Pekár, Prosser

Az NB II-es Puskás Akadémia FC nem kegyelmezett a Bicskei TC-nek az év első edzőmeccsén, Pintér Attila alakulata a mesterhármast szerző Tischler Patrik főszereplésével 7-0-ra verte a megyei első osztályú együttest – számolt be a találkozóról a másodosztályú együttes honlapja.

A mérkőzés elején a Felcsút gyorsan a lényegre tért, s már az ötödik percben zörgött a bicskei háló: egy bal oldali szögletet követően Vanczák Vilmos bólintott Milinte Árpád kapujába (1-0). Három minutummal később Sándor György labdájával Lencse László lépett ki, és elegánsan helyezett a kapuba (2-0). A harmadik gólra már lényegesen többet kellett várni: két perccel az első félidő lefújása előtt Szatmári Lóránd remek kiugratása után Pekár László pazar emeléssel hizlalta a Puskás-fórt (3-0).

A második félidőre nyolc új játékossal futott ki a Pintér-csapat, s egy Csilus Ádámmal szemben elkövetett szabálytalanság miatt megítélt Tischler Patrik-büntetővel az 50. percben már 4-0-ra vezetett. A felcsúti csapat ezután sem állt le: mintegy tíz perccel később Prosser Dániel egy Tischler-kapufa után kipattanó labdát pofozott a hálóba (5-0). A hátralévő időben már csak Tischler szerzett gólt, előbb egy kavarodás után vette be a bicskei kaput (6-0), majd Szatmári passzát értékesítette egy okos csel után, így ő mesterhármassal, együttese pedig 7-0-s sikerrel zárta az év első felkészülési találkozóját.

Olvasói sztorik