NB II

Bernd Storck szakmai egyeztetésen járt a Puskás Akadémiánál

Szakmai egyeztetésen látta vendégül Bernd Storckot Takács Mihály, a Puskás Akadémia főigazgatója, aki az épülő sportcsarnok kivitelezésével kapcsolatban egyeztetett a magyar válogatott szövetségi kapitányával. Storck tájékozódott az akadémia szakmai elképzeléseiről, és hasznos tanácsokat adott kivitelezés alatt álló sportcsarnok felszereltségének kialakítása kapcsán.

– Takács Mihály főigazgató úr a véleményemet kérte ki olyan kérdésekben, melyek a fejlődést szolgálják. A Puskás Akadémia szeretne új szintre lépni, ezzel a törekvéssel maximálisan egyetértek, mert a fejlődés az egyik legfontosabb tényező egy ilyen intézmény életében, ez a magyar labdarúgás érdekeit is szolgálja. Az akadémia új sportcsarnokával kapcsolatban igyekeztem olyan ötleteket, elképzeléseket átadni, melyek a fiatal játékosok fejlődését szolgálják, de szóba került a szövetség és az akadémia együttműködése is. Jó út, amin a Puskás Akadémia jár, kiváló elképzelések születnek meg, melyek a fiatal labdarúgók fejlődését szolgálják, egyértelmű, hogy ez a jövő útja – nyilatkozta Bernd Storck a megbeszélést követőena klub honlapjának.

Takács Mihály főigazgató szerint egy nagyobb fejlesztéssel kapcsolatban mindenképpen fontosnak tartja a szövetségi kapitány meglátásainak megismerését.

– Új projektek fognak előtérbe kerülni akadémiánkon, ilyen az új csarnok építése. Elitakadémia lévén a magyar szövetségi kapitányt illik megkérdezni az ő meglátásaival, szakmai érveivel kapcsolatban és összhangba hozni a tudását a mienkkel. Ez a minimum, amit megtehetünk annak érdekében, hogy tudjuk, a szakmai fejlődésünket milyen irányba kell vinni. Hasznos és eredményes beszélgetésen vagyunk túl, ez egyértelmű – mondta el Takács Mihály főigazgató.