NB II

A csabaiak előkészületi mérkőzése is elmarad

A sérülések elkerülése miatt nem vív egymás elleni mérkőzést a Békéscsaba első és második csapata.

Az időjárási körülmények miatt a szakmai stáb úgy döntött, hogy a 2017. január 14-én (szombat) 11:00 órára kiírt egymás elleni edzőmérkőzést, a lehetséges sérülések elkerülése végett elhalasztja – olvasható a Békéscsaba hivatalos oldalán.

A mai program mindkét csapat számára óvatos, átmozgató tréning lesz – hiszen a folyamatos hóesés, a csúszós pálya másra lehetőséget sem ad. Nem telt azonban eseménytelenül a hét, hiszen a játékosok jó része átesett a kötelező orvosi vizsgálatokon és főképp kondicionális feladatokat végeztek. A vezetőség tovább folytatta a tárgyalásokat a lehetséges érkezőkkel és esetleges távozókkal, de konkrétumokról egyelőre még nem tud beszámolni a klub honlapja.

A program szerint második csapatunk január 17-én (kedden) 18:30 órától a Várfürdő-Gyulai TFC együttesét fogadja a Kórház utcában, első csapatunk pedig január 18-án (szerdán) Szolnokra utazik. A következő hét második felére is marad tennivaló, hiszen január 20-án (pénteken) 18:30 órától Békéscsaba 1912 Előre II. – Méhkeréki SE, valamint január 21-én (szombaton) 11:00 órától Békéscsaba 1912 Előre – Hódmezővásárhely FC felkészülési mérkőzéseket tekinthetnek meg az érdeklődők. A Lilák január 22-én (vasárnap) Telki felé veszik az irányt, ahol egyhetes edzőtáborozáson vesznek majd részt – tudósít a klub honlapja.