NB II

NB II: gólerős támadó érkezett Soroksárra

A Ferencvárostól kölcsönkapták Popov Patrikot.

Hétfő délután megkezdte a felkészülést a másodosztály tavaszi idényére a Soroksár SC. Ezúttal lényegesen jobb hangulatban gyülekeztek a keret tagjai, a vezetők és az edzők az öltözőépületben, mint egy esztendeje. Nem véletlen, hiszen míg 2016 januárjában sereghajtóként várták a folytatást a dél-pestiek, ezúttal a táblázat második helyén készülhetnek a tavaszra – áll aklub honlapjának beszámolójában.

A téli szünetben történt néhány változás a játékoskeretben: Holczer Ádám visszatért a Ferencvároshoz, Bartos Attila pedig befejezte profi pályafutását, ezért új kapusokra volt szüksége a klubnak. Az elmúlt éveket Norvégiában töltő Steer Bencével már mindenben megegyeztek, ő már a soroksári játékosnak tekinthető.

A másik hálóőr az ősszel Győrben védő Kunsági Roland lehet, amennyiben a Ferencvárostól újra kölcsönkapják. Sorsa napokon belül eldőlhet.

Közös megegyezéssel távozott Koós Gábor, akit az NB III Nyugati-csoportjának listavezetője, az Érd, valamint a második helyezett Győri ETO is szívesen látna. Elbúcsúztak a kölcsönjátékos Csilus Ádámtól is, akit a Ferencváros eladott a Puskás Akadémiának.

Ugyanakkor a zöld-fehérektől megkapták a korosztályos válogatott támadót, az 1997-es születésű Popov Patrikot, aki a tavalyi bajnokságban 17, ősszel pedig nyolc gólt szerzett az FTC II színeiben az NB III-ban.

A Soroksár a felkészülés alatt három edzőmeccset játszik Magyarországon, majd a törökországi edzőtáborozás során három nemzetközi mérkőzésen lép pályára.

Olvasói sztorik