NB II

NB II: egy szurkoló is próbajátékra jelentkezett Kisvárdán

Megkezdte a felkészülést az NB II egyik élcsapata.

Már az egymás közti játék ment a műfüves pályán, amikor egy fiatalember afelől érdeklődött a Kisvárda Master Good első tréningjét figyelőktől, hogy miként lehet oda beszállni. A kezdetben csak viccnek tűnő kérdése komolyra fordult, és jelezte, szívesen kipróbálná magát – a szerelése már nála is volt a hátizsákjában.

Kompetencia hiányában az önkéntes, bevallása szerint Szabolcsveresmartról érkező próbajátékost későbbre rendelték vissza, hiszen a szakmai igazgató, Révész Attila angliai tanulmányútja miatt az első gyakorlást kihagyta, ő csak kedden veszi át az irányítást. Azt azért elárulták a jelöltnek, hogy ennél jóval alaposabb a játékoskiválasztás az NB II-es csapatnál – írja a téli felkészülést megkezdő klub honlapja.

A portál hozzáteszi, egyelőre csak Horváth Zoltán és Kornutjak Volodimir az új arc (meg a néhány kárpátaljai fiatal, akik próbajátékra érkeztek), de igazából ők sem, hiszen mindketten futballoztak már Kisvárdán. Előbbi várdai nevelés, és 2013-ban Egerből éppen Debrecenbe szerződött volna, amikor a nevét összefüggésbe hozták a fogadási csalással, emiatt parkolópályára került. „Vova” pedig féléves nyírbátori kitérő után jelentkezett újra edzésre az anyaegyesületénél.

Nem tagja már a csapatnak viszont Miroszlav Grumics, akivel az őszi szezon végén bontottak szerződést, Lengyel Béla, aki sérülése miatt fél év eltelte után anélkül távozott Kisvárdáról, hogy egyetlen meccset játszott volna, Kardos Norbert pedig Kazincbarcikára igazolt, miután közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal. Az első gyakorláson megjelent 29 futballistának – Révész Attila távollétében – a Kovács János, Kocsis János, Petranics Szergej edzőtrió dirigálta a foglalkozást.

Olvasói sztorik