NB II

Megkezdte a felkészülést a ZTE is, két játékos biztosan távozik

Megkezdtük a téli felkészülést az NB II-es Zslaegerszeg is. A klub honlapjaígy tudósít:

– Csapatunk csütörtök 10 órakor elkezdte a felkészülést a 2016/2017-es bajnoki év tavaszi szezonjára. Hamar formába kell lendülni, hiszen az első tétmérkőzésünkre bő egy hónap múlva, február 11-én kerül sor, amikor Magyar Kupa mérkőzésen az Újpest FC csapatát fogadjuk. Ma, holnap és holnapután elsősorban a különböző fizikai felméréseké a főszerep, hétfőtől pedig már gőzerővel zajlik a munka. A felkészülési programunk is elkészült, többek között az NK Maribor csapatát fogadjuk Zalaegerszegen, valamint január 23-tól egy hetet töltünk a lipóti edzőtáborban.

– A lehetséges érkezőkről Ágoston Zoltán ügyvezető elmondta, hogy biztosan lesz mozgás a keretben, egyenlőre zajlanak a tárgyalások a kiszemeltekkel. Az biztos, hogy a felnőtt kerethez csatlakozott újra Fujsz Richárd illetve hétfőtől Csóka Dániel. Nagy Tamás szombaton csatlakozik a kerethez, a kölcsönben lévő Jakab Dávid pedig január 20-ig az MTK-val készül (Tamási Zsolt edző szeretné megnézni a teljes MTK keretet). Szakály Attila és Szalkai Róbert elköszön csapatunktól, a klubvezetés nem gördít akadályt a távozásuk elé. Daru Bence sérülése miatt külön edzéseket végez, Hegedűs Tamás műtét után lábadozik, sajnos rá hosszabb pihenő vár.

A csütörtökön edzésbe állt keret: Szappanos Péter, Fadgyas Tamás, Króner Martin, Villám Balázs, Bedi Bence, Deutsch Bence, Patvaros Zsolt, Forgács András, Daru Bence, Sundas Alexis, Kretz Bálint, Fujsz Richárd, Végh Gábor, Babati Benjámin, Ekker Milán, Ágoston Donát, Bailo Dávid, Gottfried Dániel, Bobál Gergely.

Olvasói sztorik