NB II

A korábbi Fulham-kapus távozott az NB II-es klubtól

Csütörtökön a másodosztályú Szolnok játékosai is munkába álltak.

Valamivel több, mint négy hét után újra benépesült a Tiszaligeti Stadion hazai öltözője – írja az NB II-es Szolnoki MÁV hivatalos oldala. Elsőnek Olasz Dénes futott be, majd sorban érkeztek meg a labdarúgóink a téli szünetet követő első edzésére. A 14 órakor kezdődő foglalkozás előtt a szakmai stáb tartott egy rövid ismertetőt, majd a csapattal a műfüves pályára vonultak. A bemelegítés után kétkapus játék következett, mely döntetlen eredménnyel zárult. (Kék – zöld 2-2).

Az őszi keretből a kapus Somogyi Csaba távozott, vele közös megegyezéssel bontott szerződést együttesünk. Új játékosról nem tudunk beszámolni, a kiszemeltekkel folynak a tárgyalások. A felnőtt kerettel kezdte meg a munkát a klub saját nevelésű 19 éves játékosa, az ősszel már bajnoki mérkőzésen pályára is lépő támadó Kovács Tamás. Örömteli hír, hogy már a csapattal edzett az ősszel műtött Kovács Olivér, valamint a vírusos betegségéből felépült Kánya Norbert is. Igazoltan marad távol a héten az edzésekről a Balogh Miklós, Pantovic Nikola, Tóth Balázs trió, még a maródiak listáján két név szerepel: B. Tóth Balázsé és Török Miláné.

Az első előkészületi mérkőzést a Szolnok január 14-én szombaton játssza, akkor az NB III Nyugati csoportjának éllovasát, az Érdi VSE-t fogadják.