NB II

Pintér Attila: a csapat gerince adott, de lesznek érkezők

A felcsútiak mestere elárulta, változni fog a keret összetétele.

A téli szünet után szokásos orvosi vizsgálatokkal megkezdte felkészülését a Puskás Akadémia NB II-es együttese – immár Pintér Attila vezényletével. A Ferencvárossal és az ETO-val bajnoki címet, valamint a Fradival és a Sopronnal Magyar Kupát nyerő tréner első nyilatkozatában szervezett és eredményes futballt ígért, és hangsúlyozta: céljaink eléréséhez nyomás alatt is teljesíteni képes, nyerő típusú futballistákra, győztes szemléletre lesz szükség – írja a felcsúti klub hivatalos honlapja.

– Nagyok az elvárások, hiszen mindenki tudja, hogy a csapatot az élvonalba kell felvinni. Nagyon bízom abban, hogy ez sikerül! A feltételek adottak Felcsúton, szeretnék az elvárásoknak megfelelni, a Puskás név kötelez, nagy megtisztelés számomra, hogy itt lehetek edző. A csapat gerince erős, de lesznek olyan játékosok, akiknek megköszönjük az ittlétüket. Remélem, jövő hét elejére összeáll a keret, és már erősítsek is velünk készülhetnek.

– Biztos vagyok abban, hogy tavasszal mindenki minket akar majd megverni, jó versenyző típusú játékosokra van szükség, akik nyomás alatt is jó teljesítményre képesek. A játékosaimnak el kell viselni a terhet, hiszen itt minden adott a sikerhez. Látványos játékot játszó, szervezett csapatot szeretnék majd tavasszal a pályán látni, amely eredményes, de meg kell várnunk azt is, kikkel tudunk erősíteni – árulta el a korábbi magyar szövetségi kapitány.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik