NB II

A Szpari meghatározó támadójának súlyos sérülése már a múlté

A korábbi válogatott csatár már az első bajnokin játszani akar.

A Soroksár SC elleni NB II-es októberi bajnoki mérkőzés hajrájában szenvedett térdsérülést a Nyíregyháza támadója, Rudolf Gergely. A csatár oldalszalagja és a hátsó keresztszalagja is részlegesen elszakadt, ezért azóta nem léphetett pályára. A 31 éves játékos térde jelenleg rendben van, így január 4-én ő is a többiekkel kezdheti a téli felkészülést.

– Nehéz időszak van a hátam mögött, szerettem volna a pályán segíteni a Szparinak, de nem tudtam a sérülésem miatt. De ennek vége, decemberben is – pár nap kivételével amikor beteg voltam – végig edzettem, gyógytornára, erősítő tréningekre jártam és futottam. Sajnos van mit pótolnom, vissza kell szereznem az erőt, de a térdem rendben van, bírja a terhelést. Arról majd a szakmai stáb dönt, hogy milyen feladatokat végezhetek a többiekkel a felkészülés elején, de én úgy tervezem, a februári első bajnokin már ott leszek a többiekkel a pályán – mondta Rudolf Gergely a Nyíregyháza Spartacus hivatalos honlapjának.

A játékos számára az idei Karácsony különleges volt, mivel már gyermekeivel együtt ünnepelhetett. Ahogy fogalmazott, az ikrek jó fiúk, hagyják pihenni a papát az edzések után.

Olvasói sztorik