NB II

NB II: Bognár György korábbi és mostani csapata is munkába állt

A szakvezető megtartotta évnyitó edzését Budaörsön.

Már az új esztendő második napján jelenése volt a Budaörsi SC tagjainak az Árok utcai műfűves pályán. Bognár György vezetésével megkezdte a csapat a felkészülést az NB II tavaszi idényére. A könnyed átmozgató edzésen az új igazolás, Horváth Roland is részt vett már – derült ki a klubhonlapbeszámolójából.

Csákváron is zajlik már az alapozás

Azonban nem csak Budaörsön kezdték meg a munkát 2017 első hétfőjén: az új esztendő második napján már jelenése volt a szintén másodosztályú Aqvital FC Csákvár-keret tagjainak az egyedülálló műszerezettséggel rendelkező, székesfehérvári C Med Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban.

– Két részre osztottunk a keretet, ma és holnap valamennyi játékosunk átesik egy alapos felmérésen – tudta meg a csákváriak honlapjaToldi Gábor pályaedzőtől. – A labdarúgók egyébként külön házi feladatot kaptak a téli szabadság idejére, s az adatok elemzése után kiderül, ki milyen állapotban tért vissza a szünetről.

A távozó Horváth Roland és Póti Krisztián mellett a Puskás Akadémiától kölcsönkapott Damásdi Alex, Péter Bence és Erdei András kapott felmentést a vizsgálatok alól, nekik Felcsúton van jelenésük ezekben a napokban.

Az első héten több csapat is munkába áll az NB II-ben: a Kozármisleny kedden, a Nyíregyháza és a Vác szerdán, a Cigánd és a ZTE csütörtökön kezd, de a Balmazújváros, a Békéscsaba és a Szeged például csak egy hét múlva indítja a felkészülést.

Olvasói sztorik