NB II

Három játékos is távozik a Balmazújvárosból, de a cél nem változik

A húsz forduló után az NB II-ben a harmadik helyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő hivatalos honlapján dr. Tiba István, a klub elnöke számolt be néhány változásról.

– Máté János visszatér Gyirmótra, Varga Kevin a DVSC-hez, míg Istenes Eriket egy NB III-as együtteshez kívánjuk kölcsönbe adni. Érkezőkről nem tudok beszámolni – kezdte dr. Tiba István. – Egy nagyon kiegyensúlyozott, stabil keretünk van, amely a sűrített, vasárnap-szerda-vasárnap bajnoki programban is kellő mozgásteret biztosított a szakmai stáb számára. Persze, ha esetleg találunk egy olyan labdarúgót, aki emberileg, mentalitásban is beleillik a csapatunkba, s szakmailag is tud pluszt jelenteni, ráadásul meg is fizethető számunkra, akkor lehet szó a leigazolásáról. Minden labdarúgónknak élő szerződése van, s a jelentős terveink megvalósulásához szükség is van mindenkire. Persze, ha valakiért nagyon sok pénzt ígérnek, akkor elgondolkodunk az ajánlaton. De akkor sem biztos, hogy rábólintunk, ugyanis a komoly céljaink a bajnokságban elsőbbséget élveznek. Úgy érzem, hogy itt minden feltétel adott a játékosaink – beleértve a korábban korosztályos válogatottakban szerepelteket is – további fejlődéséhe – folytatta az elnök, aki aztán arra is kitért, hogy a vezetőedzőt, Feczkó Tamást szóba hozták a Mezőkövesddel.

– – Ez csak „kacsa” volt, de számítottam rá, hogy be fogják dobni. A csapathoz hasonlóan a szakmai stábunk is kiemelkedően teljesít. A kapusedzőtől, a gyúrótól kezdve a vezetőedzőig egy tökéletes egységet alkotnak. Feczkó Tamás nem titkolt célja, hogy magasabb osztályban is kipróbálhassa magát, s ezt reményeink szerint nálunk is elérheti. Ezért minden tőlük telhetőt meg is tesznek a segítőivel, és a játékoskeretünkkel együtt. Elmondhatom, hogy a korrektség jellemző a kapcsolatunkra – zárta dr. Tiba István.

Olvasói sztorik