NB II

NB II: edzőváltás, riválisnál kötött ki a Puskás Akadémia távozó trénere

Vincze István lett a Csákvár vezetőedzője, Toldi Gábor, Domján Attila és Hegedűs Ferenc segíti a munkáját.

Bár nem szerepelt rosszul az NB II-es Csákvár az őszi idényben, a tizenharmadik helyen állnak, mégis változás történt a vezetőedzői poszton pénteken délben.

– A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával eddig is jó volt a kapcsolatunk, ám a jövőben még a korábbiaknál is szorosabb szakmai együttműködést szeretnénk kialakítani a felcsúti klubbal – tájékoztatta a klubhonlapota csapat tulajdonosa, Nagy Sándor. – Ennek első lépése, hogy Vincze István lesz az együttes vezetőedzője, munkáját pedig Toldi Gábor, Domján Attila és Hegedűs Ferenc segíti. A keretben lényeges változás nem várható a télen, 2-3 új játékos érkezhet, és ugyanannyi távozhat.

A listavezető Puskás Akadémiától távozó Vincze István sok ismerős arccal találkozhat az öltözőben a felkészülés első napján.

– Nagyon sok gyereket ismerek a csákvári keretből, hiszen többen nálunk nőttek fel az akadémián, néhányukkal együtt is dolgoztam. Családias hangulatú csapathoz kerülök, amely az utóbbi években stabil gárdává vált az NB II-ben – búcsúzott a Puskás Akadémia honlapján a felcsútiaktól az egykori válogatott játékosból edzővé lett Vincze István.

Az új szakvezető megbízatása határozatlan időre szól.

Olvasói sztorik