NB II

Lovrencsicset a lengyel élvonalból figyelik

A Soroksár támadójának karrierjében nagy előrelépés következhet be.

Tizenkilenc forduló elteltével az NB II élén áll a Soroksár, amihez nagy mértékben hozzájárult Lovrencsics Balázs teljesítménye is, akinek a mutatója tizenegy gól és három gólpassz. A támadó iránt ezért egy külföldi csapat is érdeklődik, erről pedig maga a játékos beszélt csütörtökön az M4 Sport Sportreggeli című műsorában.

– Konkrétumokról még nem tudok beszámolni, a Kozármisleny elleni meccs előtt szólt a menedzserem, hogy jön egy megfigyelő a lengyel élvonalból, bár csak ennyit mondtak, fogalmam sem volt, hogy honnan és ki – kezdte az NB I-es Ferencvárosban szereplő Lovrencsics Gergő testvére. – Lőttem egy gólt, de talán túlizgultam a mérkőzést, összességében szerintem nem ment jól a játék, igaz lőttem egy gólt, de nem vagyok maradéktalanul elégedett a teljesítményemmel. A találkozó után viszont azt mondták, tetszett, amit láttak és szeretnének megnézni máskor is. A sorsom viszont a Ferencvárostól is függ, hiszen egy évig még szerződés köt hozzájuk – folytatta Lovrencsics Balázs.

– Nem biztos, hogy az NB II-ből rögtön a lengyel élvonal lenne a megfelelő váltás, kicsit talán nagy ugrás, szerintem az NB I először jobb lenne. Ugyan felröppentek a hírek, hogy a Ferencvárosnál készülhetek, de nem csak ez a lehetőség érdekel, bármelyik más első osztályú csapatnál el tudnám magam képzelni – nyilatkozta az M4-en a Soroksár támadója.

A teljes beszélgetést ide kattintvatekinthetik meg.

Olvasói sztorik