NB II

NB II: Grumics könyökösét szerződésbontás követi Kisvárdán

„A csatár szezonja siralmasra sikeredett, a jelek szerint ő már csak levezetni jött hozzánk” – mondta a szakmai igazgató.

Az NB II 19. fordulójában a Kisvárda Master Good hazai pályán 1-0-ra kapott ki a rivális Balmazújvárostól, így visszacsúszott a negyedik helyre, míg ellenfele a második pozícióba lépett előre. Egy forduló van hátra az őszi szezonból, azonban a Balmaz ellen az első félidő végén könyöklésért kiállított Miroszlav Grumics azt már kihagyja, ugyanis eltiltás vár rá, sőt a jelek szerint a tavasszal már nem is számolnak vele Kisvárdán.

– Grumics helyére jött volna Rajczi, de a csatár fegyelmezetlensége miatt változott a forgatókönyv – utalt a tervezett cserére Révész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója a klub honlapjának adott interjújában. – Ez volt az első kiállításunk a bajnokságban, a mi játékosainkra nem jellemzőek az ilyen megmozdulások. Nem titok, Grumicsnak már elő volt készítve a szerződésbontása, ez a folyamat felgyorsulhat a napokban. A csatár szezonja siralmasra sikeredett, a jelek szerint ő már csak levezetni jött hozzánk. Vezessen le máshol, de ne itt!

A szakvezető azt is elmondta, fiatalítani szeretnének csatárposzton: az első lépést Horváth Zoltán szerződtetésével meg is tették.

Olvasói sztorik