NB II

Nyíregyháza: Heffler játéka kérdéses a rangadón

A hétvégén rangadót rendeznek a másodosztályban, a Nyíregyháza Spartacus a Békéscsaba együtteséhez látogat vasárnap délután. A nyírségiek dolgát nehezíti, hogy több játékosuk játéka is kérdéses a találkozón.

Az már korábban eldőlt, hogy Harsányi Zoltán biztosan nem léphet pályára Békéscsabán. Dragóner Filip a héten már végig erőnléti edzéseket végzett, de nem biztos, hogy bevethető lesz vasárnap, mint ahogy Heffler Norbert játéka is kérdéses. A középpályás belázasodott a hét elején, hagyott ki tréningeket, de már javult az állapota.

– Erősebb intenzitású, állóképesség fejlesztő edzéseket végeztünk a múlt héten, de természetesen mellette azért megvolt a technikai és taktikai rész is. Kihasználtuk a szünetet, a héten pedig már olyan ritmusban dolgoztunk, amit elvárok a játékosoktól. 14 edzést tartottam eddig, ez elég arra, hogy átálljanak arra a munkára, amit szeretnék. A gyorsaságra és sok-sok taktikai elemre helyeztünk hangsúlyt, mert nagyon kell a pont, pontok Békéscsabáról. Mi úgy utazunk, hogy a győzelem a cél. Örülök, hogy egy jó csapathoz megyünk, mert lehet egyből javítani, és kell is. Közvetlen riválisról van szó, győzelem esetén csökkenthetjük lemaradásunkat az élmezőnyhöz. Remélem a Sopron ellen látott első harminc percnyi játékot legalább dupla időre ki tudjuk tolni, és ha helyzeteinket is értékesítjük, akkor nem lehet baj. Folyamatos fejlődést várok, az elvégzett munka alapján minden jogom megvan arra, hogy optimista legyek, mert nagyon jól dolgoznak a játékosok – nyilatkozta Véber György vezetőedző a csapat hivatalos honlapjának.

Olvasói sztorik