NB II

Bognár György igazolt és meccselt Felcsúton – mondta az elküldött vezetőedző

Szíjjártó István azonban jelezte, a volt szakmai igazgatóval sok mindent megbeszéltek.

Menesztette szakmai stábját, igazgatót és vezetőedzőt is az NB II-es felcsúti Puskás Akadémia, amely jelenleg negyedik, kettő pont hátrányra a feljutó helytől, három vereséggel, hat döntetlennel. Vincze István vette át a kispadot attól a Szíjjártó Istvántól, aki április óta irányított – utóbbi volt a DigiSport Reggeli Start című műsorának vendége.

– Rögtön az elején éreztem, hogy gondok lehetnek a csapat szereplésével. Voltak olyan jelek, és sajnos voltak olyan lépések, amikor úgy éreztem, hogy azok nem fognak olyan gyorsan megvalósulni, ahogy azt szeretné a vezetőség. Én ezt jeleztem, de mentünk ezen az úton tovább; ez lett az eredménye – mondta Szíjjártó István. A szakember elmondta, voltak fenntartásai az igazolásokkal kapcsolatban, de a játékosállományt így is erősnek tartja. Viszont az eddigi ősz során kevés volt a karakteres futballista, aki átlendítette volna a csapatot a holtponton – ilyen labdarúgókat is szeretett volna igazolni.

Szó esett arról is, milyen volt a közös munka a szintén menesztett Bognár György szakmai igazgatóval.

– Tulajdonképpen Gyuri igazolta a játékosokat, ő állította össze a csapatot, ő cserélt, de azért megbeszéltünk sok mindent. Ilyenkor szoktak lenni nézetkülönbségek, de ezeket tudtuk kezelni – viszont az lehet, hogy ez nem minden esetben látszódott. Úgy érzem, tudtuk kezelni ezt a helyzetet. Felelősségem talán annyiban volt, hogy amikor úgy éreztem, jobban ülne az elképzelésem a mérkőzésen vagy a csapatnál, akkor lehettem volna kicsit harciasabb, hogy az érvényesüljön. Ez így alakult.

https://www.youtube.com/watch?v=g0jCm_-ZGv4

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik