NB II

NB II: beszáll a futballba a Sláger Rádió

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a másodosztályú Vác FC-vel.

Stratégiai megállapodást kötött a 103.9 Sláger FM a másodosztályú Vác FC-vel, amelynek részeként a Budapesten és környékén fogható rádióadó megjelenik a játékosok mezén.

Csikesz Erika, a rádió vezérigazgatója elmondta: „A Vác FC nagy hagyományokkal rendelkezik, 1994-ben az első osztályú bajnokságot is megnyerte, a csapatnak most is nagy céljai vannak. A nyáron tapasztalt EB-láz után reméljük, a hazai klubfutball is egyre nagyobb érdeklődésre tart majd számot. Budapesten és környékén a 103.9 Sláger FM az egyik legnépszerűbb rádióadó, így a váciak között is nagyon nagy hallgatói táborral rendelkezik, ezért is esett a választásunk a piros-kék klubra, amelynek mérkőzéseit az M4 Sport is műsorra tűzi.”

Orbán Levente, a Vác FC ügyvezető igazgatója így fogalmazott: „Nagy örömmel és tisztelettel tölt el, hogy a Sláger FM-et ma már egyre több munkahelyen, háztartásban első számú rádióként hallgatják. Boldogok vagyunk azért, hogy a több hónapos egyeztetések révén ma már végre felkerülhet a rádió emblémája a Vác FC mezeire és ezáltal közös munkát kezdhetünk el. Biztosak vagyunk abban, hogy a kölcsönös stratégiai megállapodásunk számos további együttműködési lehetőséget foglal magában a jövőre nézve is.”

Olvasói sztorik