NB II

NB II: változott a rangadó kezdési időpontja

Az október 22-i dátum nem, a kezdési időpont viszont változott a Nyíregyháza Spartacus–Puskás Akadémia NB II-es találkozót illetően. A mérkőzést az M4 Sport is közvetíti, így az eredetileg tervezett 17 órás kezdés 13 órára változott – adta hírül a Nyíregyháza Spartacus.

A most hétvégi, Budaörs elleni találkozójukra több szurkoló is tervezi az indulást. Számukra fontos információ, hogy a mérkőzést Csákváron rendezik. A héten mindkét csapat érintett volt a Magyar Kupában, és sikerélménnyel térhetett haza. A Szpari az Iváncsa ellen nyert 3-0-ra, míg a Budaörs a szintén megyei I. osztályú Balatonlellét verte 2-0-ra. Mátyus János vezetőedző számára most a legnagyobb gondot a védelem összeállítása jelenti.

– Általában meccs előtt néhány nappal már pontosan tudom, hogy állunk fel. Most még nem, a hátsó alakzat kérdéses. Szinte mindenki kiesett Ur László kivételével, az egyik legjobb formában lévő játékosunk, Rubus Tamás pedig eltiltást kapott. Ennek ellenére ki kell köszörülnünk a múlt vasárnap szerzett csorbát! A pozíciónk kiváló, hiszen az első helyen állunk, de mindenképp fejlődnünk kell ahhoz, hogy ezt megtartsuk. Nagyon kemény mérkőzés lesz, a Budaörs számára is ez az év egyik legfontosabb meccse, de meg kell oldanunk a most következő feladatot – mondta Mátyus János.

Változik a ZTE–Kisvárda kezdése is

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik