NB II

NB II: nyert a ZTE, tizenkét helyet lépett előre

A Cegléd elleni félbeszakadt meccset pótolták.

NB II, 6. forduló

Zalaegerszegi TE FC – Ceglédi VSE 2-0 (1-0)
Zalaegerszeg, játékvezető: Szőts
ZTE: Szappanos – Sundas (Villám, 66.), Króner, Nagy T., Forgács, Deutsch – Bedi, Patvaros (Szalkai, 80.) – Babati, Végh (Gottfried, 62.), Szakály A. Vezetőedző: Csató Sándor
Cegléd: Horváth G. – Albert I., Nánási, Makrai – Wild, Peres, Csordás, Albert Á., Valkovszki – Miklós V. (Szkunc, a szünetben), Horváth B. (Pozsár, 69.) Vezetőedző: Varga Attila
Gólszerzők: Patvaros (32.), Babati (79.)

Az NB II hatodik fordulójában, múlt szerdán sötétségbe borult a zalaegerszegi stadion a ZTE–Cegléd mérkőzés első félidejében, így hiába az 1-0-s hazai előny, újra kellett játszani a találkozót. A felek csütörtök este pótolták a meccset.

A forgatókönyv nem változott sokat az első találkozáshoz képest: a 32. percben Patvaros Zsolt megpattanó távoli lövése csapta be a ceglédi kapust, így a játékszer a hálóban kötött ki. A második félidő elején Szappanosnak is volt dolga, de szerencsésebb volt kapustársánál – egy szabadrúgás ugyan majdnem becsapta, de védeni tudott.

A hajrában növelte előnyét a ZTE: Babati Benjamin a 79. percben döntötte el a meccset. A ZTE otthon tartotta a három pontot, és a 15. helyről a harmadik pozícióba lépett előre a tabellán.

Olvasói sztorik