NB II

Másodszor nyert az évadban a Puskás Akadémia

A Sopron volt az áldozat.

A listavezető Sopron elleni hazai meccs előtt már egyre égetőbb volt a Puskás Akadémia számára a győzelem. A felcsútiak mindössze egyszer nyertek négy forduló alatt, így a 12. helyen álltak.

A Puskás Akadémia a Gőcze – Heffler, Tóth, Fényes, Spandler – Zsidai, Márkvárt, Sándor, Molnár – Tischler, Lencse sorral kezdett, a Swietelsky-Soproni VSE pedig Gelei V. – Tóth D., Garda, Nagy P., Sifter – Kovács G., Batizi-Pócsi, Szabó L., Tóth J. J. – Eszlátyi, Kapacina összeállításban futott ki.

Tischler góljával a 33. percben szerzett vezetést a Puskás, ám Eszlátyi a 39. minutumban egalizált. A félidő előtt Tischler révén egy tizenegyes után ismét a hazaiaknál volt az előny, majd a 62. percben Nagy Patrik két sárgát követően piros lapjával mehetett zuhanyozni, ettől kezdve pedig nem sok reménye maradt a vendégeknek. A kegyelemdöfést a csereként beálló Óvári Zsolt a 87. percben adta meg. Ezzel azonban még nem volt vége: Gyürki szabadrúgásból a 94. percben szépített, így 3-2-re kerekedett felül ellenfelén a felcsúti alakulat, amelytől a végén még Fényes Szabolcsot is kiállították.

Olvasói sztorik