NB II

Rudolf és Pölöskey is gólt szerzett a Szpariban

Elmaradt felkészülési meccset pótolt a Nyíregyháza és a Cigánd.

Ezúttal már nem volt akadálya annak, hogy a szombatra tervezett Nyíregyháza Spartacus-Cigánd SE felkészülési mérkőzést megvívják az együttesek. Ahogy az a nyírségiek honlapján olvasható, a Szpariban több új igazolás először lépett pályára.

Jól kezdődött a Szpari szempontjából a találkozó. Rezes László kapott jó labdát mellyel kilépett, elhúzta a kapus mellett és a kapuba passzolt az 5. percben, 1-0. Mindössze három percet kellett várni az újabb nyíregyházi gólra, ezúttal Rezes előkészítő volt, beadta szélről a labdát, Heffler Norbert pedig jobbal átvette, majd ballal a hosszú sarokba lőtt, 2-0. A középpályás jól debütált új klubjában.

A 25. percben egy veszélyes cigándi szögletet fejelt ki Tamási, egy másik beadásnál pedig Hermány húzta le a labdát. A másik kapu előtt viszont megszületett a Szpari harmadik gólja a 30. percben. Ur ívelt a 16-os sarkáról a hosszú oldalra, Rudolf Gergely pedig az ötösről a kapuba fejelt, 3-0. A hátralévő időben a kapuk nem forogtak veszélyben, a Spartacus az első félidőben jól játszott, és három gólt is szerzett. A szünetben több poszton is cserélt Mátyus János. A második félidő eleje mezőnyjátékot hozott, voltak ugyan lehetőségek, de nagy helyzete egyik csapatnak sem volt. A szemerkélő eső nehezítette a játékosok dolgát. A 61. percben nőtt a különbség, Pölöskey Péter kapott jó labdát középen, és higgadtan helyezett a kapuba, 4-0! Az eredmény a folytatásban nem változott, a Szpari magabiztosan győzött. A csapat így bronzérmes lett a Kamilla Gyógyfürdő-kupában.

Olvasói sztorik