NB II

Utánpótlás-válogatott csatárral erősít a Balmazújváros

Az NB II-es szezonra készülő Balmazújváros körüli változásokról a klub képviselőjét, Tiba Istvánt kérdezte a klubhonlap, aki a távozókkal kezdte.

– Nagy Kevin és Karikás Krisztián a DVSC-hez, Bor Dávid pedig Paksra tér vissza a kölcsönadásából. Bokros Tibor a DVSC, Kónya Márk a Nyíregyháza játékosa lett, és távozik még Pintér Norbert is, akit Szolnokra adunk kölcsönbe.

– Az érkezőknél a védő Tamás László a Vasas játékosaként legutóbb Siófokon volt, a támadó Vólent Roland az elmúlt szezonban a Szigetszentmiklóst erősítette, de hozzánk a Honvédtól jön. Igazoltunk fiatal labdarúgókat is. Balogh Krisztián a DVSC-től érkezik kölcsönbe, Kapacina Kevin előző klubja a Nyíregyháza volt, míg a korosztályos utánpótlás-válogatott csatár, Kamarás György a Budapest Honvédtól érkezik. A legnagyobb erősítésnek azt tartjuk, hogy a csapatunkat sikerült együtt tartani. Bokros Tibi a Lokihoz került, ami büszkeséggel tölt el bennünket. Kónya Márk esetében pedig tudomásul kellett venni, hogy vannak a mienkhez képest sokkal tehetősebb klubok, akikkel az anyagiakban nem tudunk versenyezni.

Olvasói sztorik