NB II

Felkészülés: Szolnokon nyert a Cegléd

Az NB II-es Cegléd negyedik edzőmérkőzését a szintén másodosztályú Szolnok otthonában játszotta kedd este. Az első félidőben kiegyenlített játék zajlott a pályán egy-egy helyzetecskével. Egyik csapat sem tudta átvenni az irányítást és komolyabb lehetőség sem alakult ki a kapuk előtt. A 33. percben azonban egy szöglet után a Szolnok megszerezte a vezetést, de az első félidő végéhez közeledve egy szabadrúgás után Csordás Szabolcs fejjel egyenlített.

A második játékrész első felében a Szolnoknál volt többet a labda, de fölényüket nagy helyzetre nem tudták beváltani. A félidő második felében folyamatosan a Cegléd alakított ki helyzeteket, aminek eredményeként egy gyors ellentámadás után Albert Ádám szerezte meg a vezetést, majd egy gyönyörű támadás után Kovács Botond alakította ki a 3:1-es végeredményt. A Cegléd mérlege 1 döntetlen és 3 győzelem a felkészülés során – írja a cegledfoci.hu

Felkészülési mérkőzés

Szolnoki MÁV FC – Ceglédi VSE 1-3 (1-1)

Cegléd: Horváth G. – Albert I., Nánási, Makrai – Csordás Sz. – Wild, Markó, Popovics, Babolek – Szabó V., Dunai A. A második félidőben csereként beálltak: Farkas V., Farkas A., Asztalos, Albert Á., Kozák, Valkovszki, Kovács, Horváth B., Simon, Jakab.

Olvasói sztorik