NB II

Tischler duplázott a Puskás Akadémiában

Edzőmeccsen ikszeltek a ciprusi AEL Limassol ellen.

Felkészülési mérkőzés

Puskás Akadémia–AEL Limassol (ciprusi) 2-2 (1-1)
Felcsút.
Puskás Akadémia: Pogacsics – Heffler (Fényes), Tar, Spandler, Nagy – Polonkai (Zsidai), Sándor (Tóth B.) – Pekár (Óvári), Márkvárt (Gajdos), Makrai (Molnár) – Tischler (Péter).
Gólszerzők: Tischler (2), ill. Pittas (2).

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a Puskás Akadémia FC ausztriai edzőtábora előtt szerdán. A ciprusi élvonalbeli bajnokságban legutóbb hetedik helyen végzett, korábbi hatszoros bajnok és kupagyőztes AEL Limassol volt az ellenfél Telkiben – írja a klubhonlap.

Az első magyar gólra nem kellett sokat várni: a harmadik percben Márkvárt támadta le a védőjét és megszerezte a labdát, majd középre tette Tischlerhez, aki nem hibázott (1-0). A huszonhetedik minutumban egyenlített az ellenfél. A csapatkapitány Georgios Vassileiou az alapvonal közeléből adott be középre, az érkező Ioannis Pittas pedig közelről a kapu jobb oldalába lőtt (1-1).

A második félidő tizenharmadik percében a nem sokkal korábban beállt Óvári szerzett labdát a ciprusi tizenhatos előtt, majd középre passzolt Tischlerhez, aki a belépő védő lábai között gurított okosan a jobb alsóba (2-1). Pittas is duplázott a mérkőzésen: két perccel a magyar találat után került helyzetbe a felcsúti tizenhatoson belül, és az elvetődő Pogacsics mellett talált lábbal a hálóba.

Olvasói sztorik