NB II

Majdnem végleges a Békéscsaba kerete

Pénteken újabb szerződéskötésekről számolt be a klub.

Több próbajátékost is megfigyelt az NB I-ből kiesett csapat szakmai stábja a június 20-án elrajtolt felkészülési időszak alatt, ennek eredményeképpen pénteken aláírta szerződését és visszatért szülővárosába, Békéscsabára a 24 éves Kelemen Dávid, aki az előző szezonban még a Paksi FC védelmét erősítette.

A korábbi U21-es válogatott labdarúgó 2012-ben az MTK-val aranyérmes lett az NB II Keleti-csoportjában. Abban az évben Magyar Kupa döntőt is játszott, egy esztendővel később pedig már bronzérmes volt akkori klubjával. Egy évre kölcsönbe érkezik Békéscsabára.

A 21 éves Gránicz Patrik a Kozármisleny együttesétől érkezett. 2010-ben igazolt a Pécsi MFC-hez, ahol játszott az NB III-ban és az utánpótlás-csapatokban is, idővel pedig bemutatkozhatott a Ligakupában és az akkori első osztályú csapatban is.

A tehetséges fiatal támadó pályafutása során eddig összesen 159 gólt szerzett, az előző idényben 27-szer lépett pályára és négyszer talált be az ellenfelek kapujába.

Visszatér a klubhoz a csongrádi születésű, 27 éves Bagi István. A középpályás korábban a Csongrádi TSE, a Kecskeméti TE és a Mezőkövesd együtteseiben is szerepelt. 2014-ben igazolt a Békéscsabához, de az előző szezonban kölcsönben Kisvárdán játszott.

A csabaiak július 11 és 16. között Algyőn edzőtáboroznak, így a keret kialakítása és egyúttal az utazók névsora addigra válik véglegessé – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik