NB II

Dragóner nyíregyházi lehet

A korábbi Fradi-játékos fia a Spartacus edzéseit látogatja.

Alaposan átalakul a Nyíregyháza Spartacus kerete, több fiatal labdarúgó érkezhet a következő napokban – írja a klub honlapja.

Azt már az utolsó bajnoki mérkőzés után tudni lehetett, hogy a következő szezonban a külföldi játékosokra nem számíthat az NB II-be feljutott Nyíregyháza, ezért Vologyimir Ovszijenko, Igor Zofcák, Luis Ramos, Mohamadou Abdouraman, Savo Rakovic és Zoran Kostic távozott.

Az is eldőlt, hogy a klub nem hosszabbítja meg Szalai Vilmos, Kapacina Kevin, Kovács Gergő és Csorba Szabolcs a klub lejáró szerződését. Utóbbi sérülése miatt a pályafutását is befejezi.

A következő szezonban két fiatalnak folyamatosan pályán kell lennie, ezért a Szpari vezetése több húsz év alatti labdarúgóval is megegyezett. A nyíregyházi nevelésűek közül Vámos Márk, Ötvös Bence, Ács Ádám, Pálinkás Gergő és Perger Bence is a keret tagja, és ezt a vonalat erősíthetik a próbajátékosok is.

Dragóner Filip (Dragóner Attila fia) például a Ferencvárosból, Barna Szabolcs a Debrecenből érkezhet, és visszatérhet Nyíregyházára a Fradiból Csernák Martin is. További labdarúgókkal egyeztet a vezetőség, és napokon belül újabb szerződéseket írhatnak alá – írjaa klub honlapja.

Olvasói sztorik