NB II

Válogatott csatárral erősít a Szpari

Rudolf Gergely a Nyíregyházában folytatja.

Hónapok óta Nyíregyházán készül Rudolf Gergely. A 28-szoros válogatott támadóval – aki tíz gólt lőtt a nemzeti csapatban – régóta tárgyalt a Szpari vezetése, csütörtökön pedig aláírták a felek a szerződést – derült ki a másodosztályú rajtra készült klub honlapjánakbeszámolójából.

Rudolf Nyíregyházán született, de már nagyon fiatalon Franciaországba szerződött, és az FC Nancy labdarúgója lett. Visszatérve Magyarországra a Debrecennel ért el sikereket, 52 meccsen 26 gólt lőtt. Jó teljesítményére az olasz Genoa is felfigyelt, így 2010-ben bemutatkozhatott Olaszországban, ahol később a Bari játékosa lett, majd a görög Panathinaikosz igazolta le. Itthon szerepelt a Diósgyőrben, a Győri ETO-ban és legutóbb a Videotonban. Rudolf Gergellyel hároméves szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus.

További hír a klub háza tájáról, hogy 65 millió forintos szponzori szerződést köt a csapattal Nyíregyháza Önkormányzata. Erről döntött csütörtökön a megyeszékhely Közgyűlése. Az együttes a következő szezonban az NB-II-ben szerepel, és amennyiben ismét feljutó helyen végezne, további 50 milliót kapna a várostól. Nyíregyháza vezetői abban bíznak, az Eb-hez hasonlóan a Szpari mérkőzései is összekovácsolják majd a szurkolókat, és sokan lesznek kíváncsiak a találkozókra.

Olvasói sztorik