NB II

Tizennégy játékossal már megegyezett az NB II-es Csákvár

Bartossal és Racskóval is közel a megállapodás.

Még csak három napja, hogy befejeződött a 2015–2016-os másodosztályú bajnokság, s még igazából meg sem kezdődött a játékoskeringő az átigazolási piacon, az Aqvital FC Csákvár kerete szép lassan alakul, formálódik – derül ki az NB II-es klub honlapjánakbeszámolójából.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Gróf Dávid elfogadta a Honvéd ajánlatát és Kispestre szerződött, és az is nyílt titok volt, hogy Spandler Csaba, Makrai Gábor valamint Fényes Szabolcs kölcsönszerződése lejárta után visszatér a Puskás Akadémiához. Az utolsó bajnoki forduló után az is napvilágot látott, hogy Molnár Csaba követi eddigi szakmai igazgatónkat, Bognár Györgyöt Felcsútra, ám a többi változásról szerdán tájékoztatta a honlapot a csapat technikai vezetője, Hegedűs Ferenc.

– Könnyebb felsorolni, hogy ki az, akivel nem találkozhatnak majd szurkolóink az őszi idényben – vélekedett Hegedűs Ferenc. – A kapus Kovács Attila minden valószínűség szerint szögre akasztja kesztyűjét, s nem hosszabbítunk szerződést Karacs Rolanddal sem. Rajtuk kívül tulajdonképpen majd minden eddigi játékosunkkal megegyeztünk. Így például már alá is írta szerződését a Mezőkövesddel korábban összeboronált Dulló Martin, és változatlanul keretünket erősíti a „kölcsönkapott” Oldal Tibor, valamint Pintér Bence is. Megegyeztünk a folytatásról az ismét egészséges Hajdú Sándorral, elfogadta ajánlatunkat Baranyai Ádám, Nyilasi Bálint, Kocsis Gábor, Bakos Szabolcs, Molnár Tibor, Lőrincz Attila, Szalai Tamás és Domján Attila. Visszatért csapatunkhoz a tavaszt kölcsönben Bicskén töltő Csendes Péter. Közel állunk a megállapodáshoz Bartos Juliannal és Racskó Rolanddal is. Sőt, megvan az első új szerzeményünk is: kölcsönbe érkezik csapatunkhoz az elmúlt évet az NB III-ban (BKV, Videoton II) töltő Vallejos Dominique.

A keret június 27-én találkozik legközelebb, s öt hét áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön a következő szezonra.

Olvasói sztorik