NB II

NB II: az edző mellett öt játékos is távozik Kisvárdáról

Soós Imre Győrbe költözik, és valószínűleg az NB III-ban ragadt ETO sportigazgatója lesz.

Minden jó, ha a vége jó, de Kisvárdán nemcsak a befejezés volt rendben, hanem a teljes bajnokság is. A csapat újoncként a negyedik helyen zárt az egycsoportos NB II-ben, amivel a klub eddigi legjobb eredményét érte el – írja aszon.hu.

A Szolnok elleni idényzárón betalált a házi gólkirály Erős Gábor, aki akkor virtuálisan a teljes másodosztály holtversenyes gólkirályának vallhatta magát, ám a zalaegerszegi Daru Bence az Ajka elleni meccsen végül három gólt szerezve egyedül végzett az élen. A biztos távozók közül pályára lépett Csilus Tamás, Bagi István és Koszta Márk, ott ült kispadon Eszlátyi István – ők mind-mind elköszöntek a szurkolóktól, miként a meccset civilben megtekintő Kulcsár Kornél is.

És hát Soós Imre… A vezetőedzőt a bajnoki közben is többször éltette a tábor, majd amikor letudta a meccsvégi nyilatkozatokat, elindult a vár oldala felé, ahol könnyek között intett búcsút a szurkolóknak. Lezárult egy rövid, de alighanem feledhetetlen időszak, a vezetőedző családi okok miatt szűkebb pátriájába, Győrbe költözik, és minden bizonnyal az NB III-ban ragadt ETO FC Győr sportigazgatója lesz.

– Különös érzések kavarognak bennem – mondta Soós Imre, aki nyelt nagyot, és miután eltűnt a gombóc a torkából, folytatta. – Nagyon szép időszakot töltöttem Kisvárdán, sosem fogom elfeledni. A szurkolóknak pedig köszönöm, hogy ilyen emlékezetessé tették a zárást.

Olvasói sztorik