NB II

A pezsgők már behűtve Mezőkövesden

Stadionavatást és feljutást ünnepelnének a hétvégén a borsodiak.

A hétvégén az NB II-ben a Mezőkövesd-Zsóry SE csapata a már kieső Dunaújváros gárdáját fogadja hazai pályán, és amennyiben a borsodiak legyőzik ellenfelüket, feljutnak az első osztályba. A vezetőség pedig ennek tudatában készül a vasárnapra, hiszen rengeteg programmal várják a nagyszámú közönséget. Ezen a napon lesz a hivatalos stadionátadó ünnepség is, hiszen nemrégiben készült el az utolsó része a lelátónak, valamint felhúztak egy új épületet is a lelátó mögé, ahol öltőzök, és különböző kiszolgáló helyiségek várják az együtteseket modern környezetben.

– Várakozva tekintünk a hétvégére, mind a szurkolók, mind pedig a vezetők fokozott hangulatban várjuk az összecsapást. A játékosok azonban ugyanúgy készülnek erre a mérkőzésre is, mint az összes többire. Profi labdarúgókról van szó, kétlem, hogy terhet jelentene számukra a feljutás lehetősége, és a győzelem kiharcolása – kezdte a nyilatkozatot Hagyacki József, a mezőkövesdiek ügyvezető igazgatója.

– Szeretnénk, hogy a szurkolóink jól szórakozzanak, és egy esetleges győzelem esetén kellőképpen meg tudják ünnepelni a feljutást. Ennek következtében pedig ingyenesen tekintheti meg mindenki az összecsapást, a regisztrációs jegy mellé pedig mindenki kap ajándékba egy étel-ital jegyet. Egész napos program lesz a Sporttelepen, délelőtt az U17-es, és az U19-es csapatunk bajnoki mérkőzését láthatják a nézők, majd a Bozsik-programban résztvevő korosztály bemutatója következik. Este Irigy Hónaljmirigy, valamint Jolly és Suzy szórakoztatja majd a szurkolóinkat. Minden adott ahhoz, hogy felejthetetlenné tegyük ezt a napot – zárta az interjút az ügyvezető.

Matematikailag még a Zalaegerszegnek is van esélye a feljutásra, ehhez azonban nyerniük kell az Ajka ellen hazai pályán, és bízniuk kell abban, hogy az újvárosiak meglepik a matyókat. Az NB II utolsó fordulóját vasárnap rendezik 18 órási kezdettel.

Olvasói sztorik