NB II

Megtartaná keretét a Csákvár

Az NB II-es klubtól azonban két kapus már biztosan távozik.

Már csak két forduló van hátra a 2015–2016-os másodosztályú bajnokságból, azt követően rövid pihenőre térnek a csapatok, majd a felkészüléssel egyidőben megkezdődik a nagy nyári játékoskeringő.

Az Aqvital FC Csákvár minden képzeletet felülmúló szereplése okán jogosan merül fel a szurkolókban a kétely, hogy kapósak lesznek játékosaik a piacon, s szétszéledhet a remekül összerakott keret – írja a klub honlapja.

– Ami már köztudott, Gróf Dávid az élvonalba, Kispestre szerződik a nyáron, s távozik második számú kapusunk, Kovács Attila is – tudta meg a lap a klub tulajdonosától, Nagy Sándortól. – Ez pedig azt jelenti, két kapust mindenképpen igazolnunk kell az elkövetkező hetekben. A kiszemeltekkel már felvettük a kapcsolatot, s reményeink szerint hamarosan döntés születik ügyükben. Az sem titok, hogy a Puskás Akadémia szakmai igazgatója lesz a következő szezontól Bognár György. A felcsútiaktól kölcsönkapott játékosok közül Spandler Csaba, Makrai Gábor és Fényes Szabolcs a tervek szerint visszatér anyaegyesületébe, s helyettük más fiatalokat kapunk az akadémiáról. Rajtuk kívül szeretnénk együtt tartani a keretet. Az biztos, a távozók pótlására célirányosan, posztra akarunk, kell igazolnunk, tehát középső védőt és támadót szerződtetnünk. Klubunk és a Puskás Akadémia között az elmúlt esztendőkben remek kapcsolat alakult ki, melynek mindkét fél megtapasztalhatta előnyeit. Bízunk benne, ez a jó viszony a jövőben is megmarad.