NB II

Bekőt eltiltotta az MLSZ

Egy meccset kapott az ETO vezetőedzője.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 24-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

NB II

Szabó Viktor (Budaörs), mert mint visszaeső, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, megrúgta ellenfelét három, Hevesi-Tóth Tamás (SzTK) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Feczkó Tamás vezetőedző (Balmazújváros), mert a játékvezető ítélete ellen sorozatosan sportszerűtlenül reklamált, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől kettő soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Szigetszentmiklós ellen labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetése nem volt megállapítható, megszüntette.

NB III

Takács Krisztofer Lajos (MTK), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét kettő, Asztalos Dávid (Paks) egy, Csőke István (Monor), mert veszélyeztette ellenfele testi épségét kettő, Dallos Máté (Szekszárd) egy, Boros Gábor (REAC) egy és Horváth Benjámin (Tallya) egy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Bekő Balázs vezetőedző (ETO Futsal) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől egy soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Sárvár–Andráshida mérkőzéssel kapcsolatban Szalai Péter (Sárvár) rendezőt a játékvezetők személyére sértő kifejezések használatáért a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől négy soron következő NB III-as bajnok mérkőzésre eltiltja, a Sárvárt sportszakemberének sportszerűtlen magatartásáért 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a III. Kerület – Dorog mérkőzéssel kapcsolatban a III. Kerületet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti, a Dorogot szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Kazincbarcikát Szabó Ádám labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettség teljesítése nem történik meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból öt hónapra kizárja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik