nb2
NB II

NB II: az emberhátrány ellenére nyert a Balmaz

A Kisvárda 0-2-ről még felállt, de végül pont nélkül maradt az NB II 27. fordulójában.

NB II, 27. forduló

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Kisvárda-Master Good 4-2 (2-1)
Balmazújváros, játékvezető: Iványi
Balmazújváros: Szécsi – Kónya, Kiss L., Zsiga, Papp F., Sigér, Vajda (Fekete Á., 56.), Kovács Á. (Németh Á.), Belényesi (Hadházi, 41.), Bokros, Virág. Megbízott edző: Murák László
Kisvárda: Ribánszki – Izing, Papucsek, Vári, Csilus, Bertucci, Cseri, Eszlátyi (Délczeg, 66.), Bagi (Kulcsár K., 79.), Rajczi (Koszta, 73.), Erős. Vezetőedző: Soós Imre
Gólszerzők: Kovács Á. (28.), Zsiga (tizenegyesből 31., 82.), Németh Á. (92.), illetve Erős (tizenegyesből 35.), Rajczi (54.)
Kiállítva: Sigér (34. – Balmazújváros)

A 42 pontjával hatodik Balmazújváros vendége volt a 46 pontos Kisvárda az NB II 27. fordulójának vasárnapi zárómeccsén. A hazaiak vezetőedzője, Feczkó Tamás eltiltás miatt nem lehetett ott a kispadon.

Ennek ellenére játékosai fél óra elteltével már 2-0-s előnyt ünnepelhettek: Kovács Ádám Tibor majd Zsiga Ervin volt eredményes – utóbbi tizenegyesből. A csapat azonban nem sokáig örülhetett a kétgólos előnynek: a játékvezető a 34. percben kiállította Sigér Dávidot, Erős Gábor pedig a Kisvárdának megítélt büntetőt gólra is váltotta (2-1).

A második játékrész elején Rajczi Péter révén egyenlített az emberelőnyben játszó együttes, azonban a végén nem örülhetett: a 82. percben ismét Zsiga talált be, majd nem sokkal a lefújás előtt Németh Ádám döntötte el a találkozót (4-2).

Szombaton játszották:

Vác FC – Soroksári SC 0-4

Mezőkövesd-Zsóry FC – Szigetszentmiklósi TK-Erima 2-0

Dunaújváros PASE – FC Ajka 2-2

Swietelsky-Soproni VSE – Gyirmót FC 1-3

Zalaegerszegi TE FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia 1-1

Szolnoki MÁV FC – Aqvital FC Csákvár 0-1

BFC Siófok – Budaörsi SC 1-2

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik