NB II

NB II: a „sírból” mentett pontot a Csákvár

Az emberelőnyben játszó Sopron hárommal is vezetett már a másodosztály 26. fordulójának nyitómeccsén.
NB II, 26. forduló
Aqvital FC Csákvár – Swietelsky-Soproni VSE 3-3 (0-1)
Csákvár, játékvezető: Molnár A.
Csákvár: Gróf – Fényes, Dulló (Bartos, 55.), Racskó, Spandler, Nyilasi, Oldal T. (Szalai, 62.), Bakos (Molnár T., 38.), Makrai, Kocsis, Molnár Cs. Szakmai igazgató: Bognár György
SVSE: Heinrich – Baracskai (Sifter, 80.), Holdampf, Rácz (Deme, 68.), Szabó L., Zamostny, Jovetics, Maráczi, Kapacina, Grabant (Tihanyi, 62.). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerzők: Molnár Cs. (tizenegyesből 74.), Makrai (76.), Szalai (84.), illetve Rácz (25.), Zamostny (52.), Kapacina (62.)
Kiállítva: Nyilasi (40. – Csákvár)

Csákváron lépett pályára a Sopron az NB II 26. fordulójának nyitómeccsén. A hatodik a kilencedik helyezettet fogadta péntek este.

Az első félidő 25. percében Rácz Barnabás révén vezetést szereztek a soproniak. A negyvenedik percben aztán Nyilasi Bálintot kiállította a játékvezető, így a Sopron nem csak gól-, hanem emberelőnyben is várhatta a második játékrészt.

Supka Attila csapata élt is a fórral: Zamostny Balázs és Kapacina Valér góljaival 3-0-ra növelte előnyét. Úgy tűnt, el is dőlt a mérkőzés, ám ezt a feljutó helyért harcban álló házigazda nem gondolta így. Előbb Molnár Csaba tizenegyesből szépített, majd Makrai Gábor és Szalai Tamás is bevette Heinrich kapuját, így az egyik pontot megmentette Bognár György csapata.

NB II, 26. forduló

Május 8. vasárnap:

15 óra: Zalaegerszegi TE FC – Gyirmót FC

15 óra: Kisvárda Master Good – Vác FC

17.30: Soroksár SC – Dunaújváros PASE

17.30: Szigetszentmiklósi TK-Erima – Budaörsi SC

17.30: Szeged 2011-Grosics Akadémia – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

17.30: FC Ajka – Mezőkövesd Zsóry FC

19 óra: Szolnoki MÁV FC – BFC Siófok

Olvasói sztorik