NB II

Szerződést bontott Csank Jánossal a ZTE

Mihalecz István váltja az utolsó hat fordulóra.

Csank Jánost ifj. Mihalecz István váltja a másodosztályban feljutásért harcoló Zalaegerszegi TE FC kispadján – tudatta hivatalos közleményébena ZTE Facebook-oldala. Az új szakvezető megbízatása a szezon végéig szól.

Korábban írtuk:

Robbant a bomba Zalaegerszegen: sajtóhírek szerint távozik Csank János vezetőedző az NB II-ben második, feljutó helyen álló együttestől. A ZTE a bajnokság 24. fordulójában 3-1-es vereséget szenvedett a Szolnoktól, jelenleg 14 ponttal áll a Gyirmót mögött, éppen annyi (42) pontja van, mint a harmadik Mezőkövesdnek.

A klub egyelőre nem kommentálta az edzőváltást és nem nevezte meg az utódot, ugyanakkor a Zalai Hírlap Online elérte a (korábbi?) szakvezetőt.

– Várható volt, hogy az első vereség után ez lesz – felelte a portálnak Csank. – A Mezőkövesd ellen, majd amikor kikaptunk a Váctól, lett meleg a helyzet. Úgyhogy nem lepett meg a klubvezetők lépése, hiszen régóta a futballban élek.

A zaol.hu úgy tudja, az egyesület ifj. Mihalecz Istvánt kéri fel, hogy a hátralévő mérkőzéseken irányítsa az alakulatot.

Olvasói sztorik