NB II

Megbántotta a labdaszedőt, egy pár csukával engesztelte ki

Vólent Roland elnézést kért a hétvégi tettéért.

A Soroksár elleni mérkőzés második félidejében a Szigetszentmiklósi TK-Erima játékosa, Vólent Roland vállalhatatlan mondattal szólította meg a mérkőzés egyik labdaszedőjét, Zala Kristófot. A támadó a hétfői edzés után megvárta az utánpótlás-játékost és elnézést kért – írja a klub honlapja.

– Sajnálom, amit mondtam, mert az vállalhatatlan volt – mondta Vólent Roland Zala Kristófnak. – Nem mentegetőzöm, de nagyon ideges voltam, hiszen nyerni szerettem volna, ezért veszítettem el a kontrollt egy pillanatra. Tudom, hibáztam és mostantól nagyon figyelek majd arra, hogy ilyen többet ne forduljon elő.

Vólent a beszélgetés közben felajánlotta Zala Kristófnak, hogy kárpótlásul vesz neki egy új kerékpárt, de a fiatal futballista udvariasan közölte, hogy most kapott új biciklit, így arra nincs szüksége. A csatár és Zala Kristóf végül megegyeztek abban, hogy Vólent egy új stopliscipővel nyomatékosítja majd a bocsánatkérését.

A csatár ezt követően beszélgetett az egész csapattal, majd elmondta, hogy Szepessy Róbert társaságában részt vesz a gyerekek csütörtöki és pénteki edzésén – akár labdát is szed majd nekik.

Ez egyébként a jövőben rendszeres lesz: a felnőtt csapat két-két játékosa hetente más utánpótlás-csapathoz csatlakozik és részt vesz a gyerekek foglalkozásán.

Olvasói sztorik