NB II

Tádzsik sztárcsapatot vert az NB II-es Kisvárda

Kisvárda Master Good–FK Isztiklol (tádzsik) 3–1 (0–1)

. Kisvárda: Ivancsics A. (Lékai) – Csilus T. (Vári B.), Izing (Hidi N.), Papucsek, Molnár R. (Fodor A.) – Lázár Zs. (Kulcsár K.), Bagi I. (Lucas) – Nagy R. (Délczeg), Erős G., Eszlátyi (Cseri T.) – Koszta (Rajczi). Gól: Erős G. (11-esből), Kulcsár K., Délczeg, illetve Holmatov.

Szerdán a Kisvárda Master Good egyetlen meccsen kiosztotta az ellenfél, a tádzsik Isztiklol teljes őszi góladagját, hiszen az ázsiaiak úgy értek el egy döntetlen mellett 14 győzelmet a mögöttük hagyott bajnoki szezonban, hogy mindössze háromszor rezdült a hálójuk – írja a KELET című napilap.

Amúgy hatalmas volt a felhajtás a dusanbei klub körül: tv-stábok és fotósok hada pásztázta a bemelegítést és a meccset is.

A valós játéktudás nem tükrözte mindezt, de azért kemény ellenfélbe ütközött Antalyában a Kisvárda Master Good. Szó szerint, hiszen egy-egy belépő után kialakult némi dulakodás, de a várdaiak felvették az eléjük dobott kesztyűt.

Csütörtökön két edzés szerepel a programban (az egyik a tengerparton lesz), pénteken pedig a szomszédos Belekben játszanak a várdaiak a kazah FC Tobol ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik