NB II

Négy játékos igazolt Ajkára a Dunaújvárosból

Melczer, Csehi, Czár és Petneházi aláírt, valamint a gyirmóti Hajba is érkezhet.

Az elmúlt napokban több játékossal zárultak sikeresen tárgyalások az NB II-es Ajkánál, így tovább erősödött Székely Tibor vezetőedző együttese. Melczer Vilmos, Csehi Tamás, Czár Richárd és Petneházi Márk is a rivális Dunaújvárosból érkezik. Hajba Tamás a másodosztály éllovasától, a Gyirmóttól érkezhet Ajkára – írja a klub honlapja.

Melczer Vilmos személyében rutinos játékossal erősödik a keret. A legújabb szerzemény 139 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, melyeken 25-ször talált be az ellenfelek hálójába. Az őszi szezonban tízszer szerepelt Dunaújvárosban, ezeken a találkozókon kétszer volt eredményes.

Csehi Tamás – Melczerhez hasonlóan – szintén több mint 100 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik. Az őszi szezonban két alkalommal szerepelt a Dunaújváros színeiben, gólt ezeken a találkozókon nem szerzett.

Czár Richárd meghatározó embere volt ősszel az újvárosiaknak, hiszen az összes bajnoki találkozón kezdőként lépett pályára. Czár is bemutatkozhatott már az első osztályban: 13 mérkőzésen, egy alkalommal volt eredményes.

Petneházi Márk két év után távozik Dunaújvárosból. A csapat alapemberének számító középpályás ősszel 14 bajnoki mérkőzésen szerepelt, egyetlen gólját pont az Ajka ellen szerezte.

Hajba Tamás Gyirmótról érkezhet Ajkára. A jobb oldali védő az idei szezonban bajnoki mérkőzésen nem kapott szerepet a listavezetőnél, ezért szeretne váltani. Hajbának amennyiben sikerül szerződést bontania Gyirmóton, úgy tavasszal ő is Székely Tibor vezetőedző kezei alatt dolgozhat.

Olvasói sztorik