NB II

A Diósdtól kikapott az SzTK

Felkészülési mérkőzés
Szigetszentmiklósi TK-Erima – Diósd TC-Select 1-3 (1-0)
Szigetszentmiklós
SzTK: Czuczi (Vajda) – Horváth P., Gubacsi, Benkő-Bíró (Fazekas), Polyák – Irmes, Nikolin, Gulyás, Bartha Krisztián – Kokenszky, Lévai. DTC-Select: Zubány – Palkó (Májer), Girán, Kornis (Győri), Riba – Sipos (Mészáros), Primusz (El-Sherif) – Mojzer (Spánitz), Csanálosi, Pintér (Molnár) – Bonifert. Edző: Vágó Attila
Gólszerzők: Kokenszky, illetve Csanálosi, Bonifert, Pintér

A fiatal Szigetszentmiklós 3-1-es vereséget szenvedett az NB III-as Diósd TC-Select ellen – számolt be a másodosztályú klub honlapja.

Vágó Attila a csütörtöki edzőmérkőzésen szinte csak fiatal játékosoknak adott bizonyítási lehetőséget. Ennek ellenére is megszerezte a csapat a vezetést: Kokenszky tört ki egyedül és néhány lépés után volt csapata kapujába passzolt.

A fordulás után szinte azonnal egyenlített a vendégcsapat, amelyből Csanálosi volt eredményes, majd Bonifert és Pintér is betalált.

Vágó Attila, az SzTK vezetőedzője: – Ennek a mérkőzésnek az volt a célja, hogy a fiatal labdarúgók kilencven percnyi terhelést kapjanak. A mérkőzés elérte célját, mindenki végig hajtotta a találkozót.

Olvasói sztorik