NB II

Mezőkövesd: „Csak arra gondolok, hogy feljussunk az NB I-be”

Előző együttesében, Konstancában sérülése után újra formába lendült Mihai Nicorec, a Mezőkövesd új igazolása, aki román csapatában inkább a védekezéssel volt elfoglalva, de az NB II-es együttesben ismét támadóbb szellemben játszhat.

– Miután megkaptam az állampolgárságot, vissza akartam jönni Magyarországra. Volt pár csapat, akivel beszéltem, de a mester (Pintér Attila – a szerk.) megkeresett, hogy akarok-e ide jönni. Persze, hiszen már ismertem Győrből, hallottam, hogy a Mezőkövesd komoly csapat és föl akar jönni. Amikor a Konstancához igazoltam, már jól voltam, áprilistól kezdtem edzeni a csapattal, kezdő voltam. Egy gólt rúgtam, de több gólpasszt adtam, bár kicsivel védekezőbb középpályást játszottam, mint Győrben, ahol támadóbb szellemben játszhattam. Fontos volt, hogy játsszak, formába jöttem – mondta a klubhonlapnak.

– Jól érzem magam Mezőkövesden, bár fáradt vagyok, nehéz volt az elmúlt két hét, minden nap két edzés volt. Jó a hangulat, jók a csapattársak, mindenki rendes. Csak arra gondolok, hogy feljussunk az NB I-be, egy ilyen csapatnak, ilyen vezetéssel muszáj följutni. Meg kellett ismerni a csapatot, több új játékos jött, lehet, hogy más stílust kér a mester tőlünk. Én már ismerem, de a többieknek is meg kell, és egymást is meg kell ismernünk a pályán. Majdnem ugyanolyanok az edzések, a stílus, mint Győrben.

Olvasói sztorik