NB II

Vereséggel kezdett a Vác

Az NB III Közép-csoportjának 16. helyezettje győzte le az első edzőmeccsen.

Szombaton kora délután, körülbelül ötven néző előtt az NB II-es Vác FC Gödöllőn lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Hódmezővásárhelyi FC ellen. Nagy Tibor vezetőedző két csapatra osztotta a keretet, így Hegedűs Csaba kivételével mindenki egy félidőnyi lehetőséget kapott. (Hegedűs végigjátszotta a mérkőzést.)

Az első félidőben nagyrészt olyanok kaptak lehetőséget, akik a bajnokságban kevesebbet játszottak. Döcögött is a játék, lassan, körülményesen játszott a Vác. Látszott a srácokon, hogy az utóbbi két hét kemény terhelése miatt fejben fáradtak. Ezt ki is használta az ellenfél, a félidő körülbelül felénél egy távoli átlövéssel meg is szerezte a vezetést a hódmezővásárhelyi csapat – számolt be a váci klubhonlap.

Aztán szünetben következett a „sorcsere”. A második félidőben pályára lépő Vác már teljes mértékben kontrollálta a mérkőzést a tíz emberrel védekező vendégcsapat ellen, azonban igazán nagy gólhelyzetet, talán ha kettőt sikerült kidolgoznia, melyet azonban értékesíteni nem sikerült, így az első mérkőzésen egy gólos vereséget szenvedtek.

– Azt láttam, amire számítottam, jó meccs volt. Nem a győzelem volt a legfontosabb, hanem az elmúlt hét terhelése utáni játék milyensége – értékelte a mérkőzést Nagy Tibor vezetőedző a lefújás után.

A vasárnapi pihenőnap után hétfőn délután folytatódik tovább a kemény munka, talán a legkeményebb hét elé néznek a váciak, megspékelve egy szerdai (Vasas) és egy szombati edzőmérkőzéssel (Diósd).

Felkészülési mérkőzés

Vác FC – Hódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-1)

Gödöllő

Olvasói sztorik