NB II

Négy gólt lőtt, három játékost igazolhat a Szigetszentmiklós

Felkészülési mérkőzés
Szigetszentmiklósi TK-Erima – Balatonfüred 4-0 (4-0)
Szigetszentmiklós, 50 néző
SzTK: Vajda – Gubacsi, Benkő-Bíró, Kovács J., Puskás – Irmes, Nikolin, Horváth P., Balázs – Kokenszky, Vólent. 2. félidő: Vajda – Puskás, Kovács J., Polyák, Fazekas – Németh Á., Göblyös, Pump, Nyúl – Bartha Krisztián, Lévai. Edző: Vágó Attila
Gólszerzők: Kovács J. (2), Kokenszky, Vólent

Az első félidőben jó teljesítményt nyújtva 4–0-ra nyert az NB II-es Szigetszentmiklósi TK-Erima a Balatonfüred ellen – a mérkőzés után döntés született a próbajátékosokkal kapcsolatban is – tudatta a klub honlapja.

Az első félidőben nagy fölényben futballozott a másodosztályú együttes az NB III-as ellenféllel szemben. A vendégek nem is nagyon jöttek át a hazai térfélre, s Kovács János két gólja után Kokenszky Norbert, valamint Vólent Roland is betalált, így a helyzetkihasználásra sem lehetett panasz. Az első félidőben pályára lépett Gubacsi Zoltán is, aki az ősszel az Újpest futballistája volt, de tavasszal a tervek szerint Szigetszentmiklóson folytatja a pályafutását. A fordulás után több próbajátékos, illetve szigetszentmiklósi fiatal is bizonyítási lehetőséget kapott, ám a mezőnyfölény ellenére sem változott az eredmény.

– Az első félidőben látottakkal többnyire elégedett voltam – mondta Vágó Attila, a szigetszentmiklósi vezetőedző a lefújást követően. – A második játékrész nem volt az igazi, de ekkor már olyan játékosok voltak pályán, akik eddig még sosem játszottak együtt.

A próbajátékosokkal kapcsolatban a szakmai stáb meghozta a döntését.

– Irmes Dávid, Kokenszky Norbert, valamint Horváth Péter szerződtetésére teszek javaslatot a klubvezetők felé – árulta el Vágó Attila. – Ők hárman azok, akik érdemben hozzá tudnak tenni a játékunkhoz. A többiektől elköszöntünk.

Olvasói sztorik