NB II

NB II: nagy a baj Dunaújvárosban, megszünhetnek

Kongatják a vészharangot Dunaújvárosban. Az NB I-ből nyáron kieső csapat már a szombati Vasas elleni edzőmeccsre sme áll ki, a hírek arról szólnak, hogy napi gondokkal küszködnek a játékosok, nincs fizetés.

A Nemzeti Sport mai számában mindezt meg is erősítették az illetékesek.

– Vannak tartozások a játékosok felé, némelyikük napi gondokkal küzd, a jövőnk pedig enyhén szólva is bizonytalan. Aligha lehet csodálkozni rajta, ha idegesek a futballistáink. De le a kalappal előttük, edzenek tisztességgel, teszik a dolgukat, és ők is reménykednek abban, hogy van, lesz jövőnk. A kialakult helyzetre való tekintettel, rendkívüli ülést tart az elnökség, ahol majd döntés születhet a hogyan továbbról. Szponzorációs támogató nélkül nem tudjuk tovább finanszírozni a másodosztályt. Ez a költségvetés talán a harmadosztályra elegendő – nyilatkozta nekik Dobos Barna.

Akár a visszalépés is benne van a pakliban? Elképzelhetőnek tartja, hogy az egykori Kohász a korábbi bajnokcsapat visszalépjen és eltűnjön a süllyesztőben?
Talán ennek is tudható be, hogy a csapat szerződést bontott Murai Márkkal. Lassan nem csak fizetés, de játékos sincs Dunaújvárosban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik